Test plodnosti za ženske

18,30 

  • Hiter sterilni test biološke ure plodnosti za ženske po 30 letu
  • 99% natančnost
  • Rezultati v samo 5 minutah
  • Enostavna uporaba kar doma
PAKET VSEBUJE:
  • Dva testa FSH ECOstrip

Izdelka trenutno ni na zalogi. Rok dobave je daljši od 14 dni. 

Ni na zalogi

Šifra: 799 Kategoriji: ,

Izdelka trenutno ni na zalogi. Rok dobave je daljši od 14 dni. 

Splošne informacije:

Babystart FertilCheck test plodnosti za ženske meri spolni hormon, ki je pokazatelj njihove biološke ure plodnosti. Ženska plodnost se začne zmanjševati, ko postane stara 30 let in upadanje se postopoma povečuje do obdobja menopavze.

To zmanjšanje plodnosti se odraža v postopnem povečanju FSH-ja (folikle stimulirajočega hormona). Povišane ravni FSH-ja so običajno povezane z zmanjšano plodnostjo. FSH hormon je prav tako lahko povišan pri ženskah z neredno menstruacijo in prav tako postoma raste z žensko starostjo. Ko se bliža menopavza so ravni še posebej visoke in delujejo kot zgodnji opozorilni sistem, da se bliža menopavza.

Babystart FertilCheck ženski diagnostični test je hiter test, ki pokaže koncentracijo FSH-ja v urinu. Komplet vsebuje dva eko trakova- testa ženske plodnosti. Če sta oba testa pozitivna je to pokazatelj zmanjšane plodnosti.

Test je več kot 99% natančen.

Zakaj je ta test pomemben?

  • V kolikor dobite negativen rezultat bo to dobra novica, čeprav še ni dokaz plodnosti. Pozitiven rezultat nakazuje, da je plodnost zmanjšana in v tem primeru priporočamo, da obiščete zdravnika, se z njim pogovorite o rezultatih in morda naredite še več testov.
  • Babystart FertilCheck ženski test plodnosti vam omogoča, da testirate svojo plodnost, zasebno in diskretno znotraj svojega doma.
Selfcheck.si
Right Menu Icon