FertilCare za plodnost žensk

22,90 

 • Kapsule vsebujejo vitamine, minerale in aminokisline, ki izboljšajo zdravje tako matere kot otroka
 • Za ženske, ki bi rade povečale možnost zanositve
 • Uporaba tablet pred spočetjem in med nosečnostjo pripomore k boljši vitalnosti matere in otroka
 • Primerno tudi za vegetarijance
PAKET VSEBUJE:
 • 30 kapsul za povečanje plodnosti

Ni na zalogi

Šifra: 1162 Kategoriji: ,

Splošne informacije:

Nakup dragih in zapletenih kombinacij vitaminov in mineralov sedaj ni več potreben, saj le 1 kapsula tablet FertilCare TM na dan poskrbi za visoko raven hranil, ki so ključni za zanositev in čas po njej.

Kapsule FertilCare™ so bile ustvarjene kot edinstveno prehransko dopolnilo za ženske, ki načrtujejo nosečnost. Skrbno izbrane sestavine v kapsulah ustrezajo vsem standardom EU za prehranska dopolnila. Ta edinstvena formula ne vsebuje nikakršnih zelišč, le veliko mero sestavin za katere je znanstveno potrjeno, da imajo močan učinek, zaradi česar kapsule babystart®FertilCare dosegajo visok standard kakovosti.

Kapsule vsebujejo le sestavine za katere je znano, da pripomorejo k večji plodnosti in spočetju ter izboljšajo naše zdravje med nosečnostjo. Omenjena formula je bila narejena kot prehransko dopolnilo v skladu s potrebami v času, ko se trudite spočeti ter vsebuje potrebne vitamine, minerale in hranilne snovi kot je npr. železo, vitamin D, vitamin B12, ter folno kislino in cink, ki v začetni fazi nosečnosti pripomoreta k razvoju živčnega sistema in celic.

Uživanje kapsul babystart® FertilCare je priporočljivo tudi med nosečnostjo, saj so raziskave pokazale, da je uživanje dodatnih hranil med nosečnostjo nujno potrebno kljub izredno zdravi prehrani nosečnice.

Uporaba: Vzemite 1 kapsulo na dan po kosilu. Pogoltnite s kozarcem vode ali hladne pijače. Kapsule ne vzemite na prazen želodec in je ne žvečite. Pakiranje 30 kapsul zadostuje za 30 dni. Za optimalne rezultate se priporoča uporaba najmanj 90 dni. Začnite z uživanjem takoj, ko se odločite zanositi. Primerno tudi za vegetarijance.

Kako delujejo kapsule FertilCare?

 • Folna kislina je izredno pomembna med nosečnostjo, saj pripomore k hitri rasti zarodka ter je velikega pomena pri celični delitvi. Folat ima tako veliko vlogo pri sintezi novih celic, DNK in RNK, ter pri preprečevanju poškodb DNK, zato je folna kislina tudi najpomembnejša sestavina izdelka.
 • Vitamin B6 ima na telo izjemno blagodejen učinek in je zelo pomemben za zdravje, saj ga telo potrebuje za tvorbo protiteles in rdečih krvničk, ki so tako zelo pomembne za zaščito našega imunskega sistema.
 • Cink je izredno pomemben mineral, ki sodeluje pri številni presnovnih procesih v telesu in je hkrati tudi izrednega pomena za uravnavanje izražanja genov, ki so tako zelo pomembni za zdrav razvoj zarodka.
 • Selen je zelo pomemben za pravilno delovanje naše ščitnice, ki ima pomembno vlogo pri uravnavanju mnogih procesov v našem telesu, znano pa je tudi, da slednja močno vpliva na žensko plodnost.
 • Magnezij je za nosečnice zelo pomemben, saj njegovo uživanje preprečuje prezgodnje popadke.
 • Vitamina E in C sta antioksidanta za katera je še posebej znano, da igrata zelo veliko vlogo pri zdravju novorojenčkov. Pomanjkanje vitamina E lahko tako na primer povzroči prenizko težko novorojenčka, pomanjkanje vitamina C pa skorbut, kar lahko povzroči izgubo zob, anemijo, počasno celjenje ran ter osteoporozo.
 • L-Arginin je znan pospeševalec ženskega libida, ima pa tudi pomembno vlogo pri sproščanju hormonov ter delovanju imunskega sistema.

 

Sestavine: Magnezijev oksid, L-Arginin, askorbinska kislina, tokoferilacetat, L-tavrin, fero sulfat, magnezijev stearat, nikotinamid, cinkov oksid, piridoksinhidroklorid, holeklciferol, riboflavin, filokinon, pteroilmonoglutaminsko kislino, natrijev selenat, cianokobalamin. PREHRANSKO DOPOLNILO: Proizvod ni nadomestek za uravnoteženo prehrano. Izdelek ni primeren za tiste, ki jemljejo antikoagulante (za redčenje krvi), razen če vam to svetuje zdravnik. Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom tudi vsi tisti, ki trpite za kakršnokoli vrsto alergije. Kapsule niso nadomestek za uravnoteženo, zdravo prehrano.

 

Ali ste vedeli?

Z izbiro dneva spolnega odnosa lahko vplivate na to, ali boste imeli fantka ali punčko. Moška semenčeca, ki vsebujejo X kromosom preživijo dlje časa in so počasnejši plavalci od semenčec z Y kromosomom. To pomeni, da boste imeli več možnosti za punčko, če imate spolne odnose 3 dni pred ovulacijo in bliže ovulaciji pomeni več verjetnosti za fantka.

Kako pomembna je izbira pravega trenutka?

Vsaj eden od šestih parov ima težave s spočetjem otroka in raziskave kažejo, da so te težave lahko povezane s slabo izbiro pravega trenutka. Težava je v tem, da so ženske plodne samo približno pet dni v vsakem ciklusu in visoko plodne samo dva dneva. Trenutek spolnega odnosa je zato pomemben pri povečanju možnosti za zanositev.

Koliko dni je ženska med ovulacijo dejansko plodna?

Med ovulacijo je žensko jajčece primerno za oploditev zgolj 12-24 ur. Vendar morate vzeti na znanje, da moška semenčeca preživijo 3-5 dni, tako da je možnost oploditve 5-7 dni.

Kako določiti dni ovulacije?

Preprosta in enostavna metoda določanja pravega trenutka, kdaj naj bi par imel spolni odnos, je uporaba testa “Babystart test ovulacije”.

Zakaj je ta test pomemben?

Poskušate zanositi? Potem si lahko s kapsulami FertilCare povečate možnost znositve in prenehate ugibati svoje plodne dneve. FertiCare s pomočjo naravnih sestavin vpliva na žensko plodnost ter prispeva k delovanju imunskega sistema.

Opozorilo: Izdelek ima krajši rok uporabe (april 2019).

Selfcheck.si
Right Menu Icon